VšĮ SISTEMINIŲ SPRENDIMŲ INSTITUTAS

  • Šeimos konsteliacijos
  • Psichologinis konsultavimas
  • Seminarai, paskaitos, mokymai

Kontaktai:
Tel.: +370 620 91691, +370 637 74700

el.p.: info@konsteliacijos.lt

 


lt ru
 
   
Konsteliacijų supervizijos

Supervizijos
NAUDOJANT SISTEMINĘ KONSTELIACIJĄ

  sk.jpg

psichologams, įvairių krypčių psichoterapeutams,
konsultantams, studentams

KAUNE
Savanorių pr. 347-302 aud. 

žemėlapis


VILNIUJE
Fabijoniškių g. 6-3 

žemėlapis

 

Kviečiame išbandyti supervizijas su sistemine konsteliacija. Tai Sisteminės fenomenologinės psichoterapijos metodas, kuris parodo vidinių vaizdinių, atspindinčių vidinius procesus, turinį. Grupės dalyvių pagalba erdvėje išdėstome konsultavimo ar terapijos dalyvių ir kitų tiriamai situacijai reikšmingų asmenų atstovus. Atsiskleidžiantis paveikslas parodo jų tarpusavio sąveikas, vidines dinamikas. Žvelgiame į tai kaip į fenomeną, kurio dėka galime naujai suprasti tiek savo, tiek kliento situaciją, rasti įžvalgas, tikrinti hipotezes.

 

Iš atsiliepimų:

Visada maniau, jog supervizijoms labiausiai tinka tos pačios krypties specialistai (humanistams - humanistai, geštaltistams - geštalto). Apie konsteliacijas buvau tik girdėjusi ir labai įvairių nuomonių, todėl, kai pasitaikė proga išbandyti superviziją konsteliacijos metodu, buvo ir įdomu, ir kartu žiūrėjau atsargiai. Rezultatas viršijo mano lūkesčius. Kadangi jaučiausi užstrigusi darbe su klientu, aiškus sisteminis kliento situacijos bei jo turimų ryšių vaizdas iškėlė esminius klausimus ir užvedė ant kelio su kuo reikėtų dirbti toliau. Iš šalies pamačiau taikliai atspindėtą savo kaip konsultantės vaidmenį, kartu ir savo vidines kliūtis tolesniam efektyviam darbui bei galimybes jas įveikti. Beje, tam nereikėjo gilintis į turinį nė pasakoti savo veiksmų ar strategijų! Manau, tokio tipo supervizija galėtų būti naudinga bet kokios krypties psichologui ar psichoterapeutui, ji parodo kur užstrigome, ko trūksta ir niekuo neįpareigodama leidžia toliau dirbti savo metodais.

S.N.

 

Pažintinis susitikimas supervizijose su sistemine konsteliacija – nemokamas. Šio susitikimo tikslas - pasidalinti patirtimi, aptarti šio tipo supervizijų ir sisteminio pažinimo naudingumą įvairių krypčių specialistams.

 

Plačiau apie sisteminę fenomenologinę psichhoterapijos kryptį, jos ištakas skaitykite straipsnyje
SISTEMINĖ-FENOMENOLOGINĖ PSICHOTERAPIJA IR  ŠEIMOS KONSTELIACIJŲ METODAS

kazimieras d. daugela.jpgSupervizijas veda:
Kazimieras D. Daugėla,

psichoterapeutas, sertifikuotas sisteminės fenomenologinės psichoterapijos ir sisteminių konsteliacijų mokytojas.

 

 

 

VšĮ SISTEMINIŲ SPRENDIMŲ INSTITUTAS 

KVIEČIA MOKYTIS

SISTEMINĖ FENOMENOLOGINĖ PSICHOTERAPIJA (konsultavimas)
IR ŠEIMOS KONSTELIACIJOS pagal Bert Hellinger

Bazinis dviejų metų konsultanto kursas
2021-2023 m.

Mokymų pradžia – nuo 2021 m. rudens

Skaityti plačiau