VšĮ SISTEMINIŲ SPRENDIMŲ INSTITUTAS

  • Šeimos konsteliacijos
  • Psichologinis konsultavimas
  • Seminarai, paskaitos, mokymai

Kontaktai:
Tel.: +370 620 91691, +370 637 74700

el.p.: info@konsteliacijos.lt

 


lt ru
 
   
Metaforinės asociatyvinės kortelės – praktikos grupės
METAFORINIŲ ASOCIATYVINIŲ KORTELIŲ
PRAKTIKOS-INTERVIZINĖS GRUPĖS

kortu seminaras - 1.jpg

Šios praktikos grupės skirtos tiems, kurie dalyvauja metaforinių asociatyvinių kortelių mokymų programos moduliuose ir yra šio mokymų kurso sudėtinė dalis.

Kam man reikalinga praktika, jei praėjau 2-jų dienų seminarą-mokymų modulį, kuriame taip pat dirbome praktiškai?

Mokymo modulio dalyviai trumpai susipažįsta ir patiria įvairias darbo su metaforinėmis kortelėmis galimybes, kiek tą padaryti leidžia laikas ir realios dalyvių įsisavinimo galimybės. Realiam darbui su klientais reikia žymiai daugiau patirties, įgūdžių, savo klaidų taisymų. Nauji klientai, netikėtos situacijos ir realūs atvejai iškelia vis naujus iššūkius. „Bandyti" su realiu klientu kažką kito, naujo, ypač jei jis jau yra įtampoje, nėra taip paprasta. Be pakankamų įgūdžių, net ir nemažai mokymų baigęs konsultantas neretai apsiriboja vos keliomis technikomis iš mokymuose gauto bagažo ir vienu-dviem kortelrinkiniais, nors spintelėje turi daugiau.

Praktikos dienos skirtos būtent šiems įgūdžiams formuoti, gebėjimams įtvirtinti. Čia, dirbdami porose ar mažose grupelėse, dalyviai ne tik gali laisviau bandyti įvairias darbo su metaforinėmis kortelėmis technikas, bet turi ir vedančiosios palaikymą, korekcijas, patarimus ir pastebėjimus. Būdami stebėtojais –  iš šono gali matyti kitus ir save, pasimokyti iš kitų klaidų ir gebėjimų, gauti naudingų įžvalgų.

Aptarimų metu, per vienų patirtas situacijas ir užduotus klausimus, kiti taip pat „susirenka" bendrą patirtį, aptaria įvairias galimybes ir formuoja naujus gebėjimus. Praktikos metu vyksta ir grupinės supervizijos, kurių metu visi kartu stebėdami vykstantį vienos poros darbo procesą mokosi, semiasi patirties.

Labai svarbi praktikos dalis – ta, kad dalyviai vieni kitiems tampa klientais, kas kai kam gali tapti net rimtu terapiniu procesu. Ši patirtis labai padeda sprendžiant įvairius asmeninius, šeimos klausimus, mažinant problemų skaičių, auginant savo asmeninį potencialą ir atskleidžiant naujas galimybes.

Praktikos metu kiekvienas dalyvis eina savo tempu, gyliu – t.y. pagal savo galimybes, o kiti mokosi tai palaikyti. Grupės vedančioji padeda tame procese.


Aukime kartu, kaip specialistai ir kaip asmenybės.

Susipažinti plačiau su praktikos datomis bei mokymų programa

PRAKTIKOS - INTERVIZINIŲ GRUPIŲ VEDANČIOJI:

Daiva
daiva.jpg
Čepulytė
Psichologė praktikė, sisteminė terapeutė, sertifikuota metaforinių asociatyvinių kortelių OH-cards" specialistė, Moritz Egetmeyer mokinė, sisteminės-fenomenologinės psichoterapijos ir konsteliacijų specialistė, mokymų specialistams ir terapinių grupių vedančioji.

Metaforinės asociatyvinės OH kortelės.
Paskirtis, naudojimo būdai
(pasakoja psichologė Daiva Čepulytė)

ŽIŪRĖTI VAIZDO ĮRAŠĄ

daiva-mak.jpg

Jei turite papildomų klausimų, kreipkitės tel.:  8 620 91691
arba susisiekite tiesiogiai su programos organizatoriais:

Sisteminių sprendimų institutas, Vilnius, www.konsteliacijos-d.lt
Kūrybinės dirbtuvės „OH-Studio" (Baltarusija), www.OH-Studio.org
Leidykla „OH Publishing House" (Vokietija), www.OH-Cards.com
Kiti šaltiniai: OH Cards Institute, www.OH-Cards-Institute.org , www.oh-cards-na.com

 

Aprašymai apie metaforinių asociatyvinių OH kortelių rinkinius:

.

Harmoningiems poros santykiams. Metaforinės kortelės TANDOO.

*Apmokėtas avansas negrąžinamas, išskyrus tais atvejais, kai užsiėmimas neįvyksta arba perkeliamas kitai datai.


Jei sumokėję, nebegalite dalyvauti seminare, vietoj Jūsų gali dalyvauti kitas žmogus, galite dalyvauti kitame mūsų renginyje arba įsigyti prekių už šią sumą PARDUOTUVĖ  

 

VšĮ Sisteminių sprendimų institutas, Vilnius
www.konsteliacijos.lt